Звітування навчальних закладів про готовність до нового навчального року

Як повідомлялося раніше, 18 – 19 серпня поточного року у малій залі Ніжинської міської ради відбулись заслуховування представників адміністрацій загальноосвітніх шкіл, дошкільних та позашкільних закладів освіти міста.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, заступник начальника Надія Пономаренко, начальник відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури міста Денис Ворона, представникі адміністрацій загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів.

Основна увага приділялась стану підготовки навчальних закладів до нового навчального року, ефективності використання бюджетних коштів для покращення матеріально-технічної бази, вжитим заходам енергоефективності, оптимізація навчального процесу.

За результатами робочої наради було надано відповідні доручення. Стан навчально-виховного процесу знаходиться на постійному контролі і під посиленою увагою міської ради, виконавчого комітету та управління освіти.

Детальніше про хід обговорення підготовки до нового навчального року можна дізнатися на офіційному сайті управління освіти.

Відділ інформаійно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

19.08.2017