Шановні мешканці та суб'єкти господарювання м.Ніжина!

Запрошуємо Вас на святковий ярмарок з продажу квіткової продукції, який відбуватиметься з 02 по 09 березня 2021 року по вулиці Гоголя  (від вулиці Небесна Сотня до вулиці Московська), відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.02.2021 р. № 63 «Про організацію проведення святкового ярмарку з продажу квіткової продукції».

Режим роботи  святкового ярмарку встановлено з 07.00 год. до 21.00 год.

Суб'єктам господарювання,  які будуть здійснювати торгівлю квітковою продукцією на визначених місцях, необхідно  щоденно сплачувати плату за участь у ярмарку у розмірі 17 грн. (1 н.м.д.г.) за 1 один погонний метр шляхом безготівкових розрахунків або готівкою через зареєстровані та опломбовані касові апарати.

Головним розпорядником святкового ярмарку з продажу квіткової продукції визначено комунальне підприємство «Комунальний ринок». 

Учасники святкового ярмарку повинні забезпечувати щоденне прибирання території після закінчення роботи ярмарку та дотримуватись «Правил благоустрою території міста Ніжина».

З приводу участі у даному заході просимо звертатись до комунального підприємства «Комунальний ринок» за номером телефону (067)231-35-11.


Відділ економіки та інвестиційної діяльності

01.03.2021