Чергове засідання Ярмаркома

На початку засідання заступник міського голови Ігор Алєксєєнко проконтролював стан виконання протокольних доручень, які були роздані на минулій нараді.

Одним з перших обговорили питання торгівлі шашликами по вулиці Набережній. У ході обговорень дійшли висновку, що торгівлю слід дозволити проводити 2 дні – суботу і неділю. Що стосується локації Фестивалю національної кухні, то його вирішено перенести ближче до колишнього торговельного центру Пасаж і надати пільгу учасникам фестивалю у розмірі 50% від загальної суми оренди торгового місця.

Також члени організаційного комітету прийняли рішення продавати підприємцям місця для торгівлі не більше двох місць у одні руки, щоб надати всім бажаючим рівні можливості.

Були присутніми на засіданні і народні майстри, вони завітали до зали, щоб представити свої роботи для обрання до складу подарункового набору, який буде вручено гостям на згадку про святковий ярмарок. Також попередньо обговорено макет подяк та дипломів для учасників Покровського Ярмарку.

Наприкінці наради було роздано наступні протокольні доручення:

- Підготувати пропозиції щодо місць розташування атракціонів і батутів.

- Визначитись з наповненням подарункових наборів для гостей свята.

- Розробити макет для вітальних лайтбоксів.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що наступне засідання організаційного комітету відбудеться 31 серпня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

18.08.2017