У закладах освіти проводяться ремонтні роботи

08 травня міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко здійснили робочий візит до закладів освіти.

У Ніжинській ЗОШ №6 проводиться реконструкція приміщень під вбиральню для учнів та вчителів закладу за рахунок державної субвенції та співфінансування з міського бюджету. Проектом передбачено окремі приміщення для дівчат, хлопців і вчителів.

У школі №6 за рахунок місцевого бюджету відремонтовано спортивний зал та роздягальню. З метою утеплення замінено вхідний вузол.

На реконструкцію фасаду у Гімназії №2 з міського бюджету виділено 300 тис.грн.

Міський голова Анатолій Лінник вказав директору закладу на необхідність освітлення периметра школи, адже це запорука збереження майна.

Під час візиту міський голова позитивно відмітив, що у ЗОШ №6 та Гімназії №2 зроблена система водовідведення, яка сприяє збереженню фундаменту.

Очільник міста в освітніх закладах перевірив утримання території біля закладів під час карантину. У закладах підтримується належний санітарний стан та благоустрій.

Анатолій Валерійович зауважив, що видатки з міського бюджету в умовах карантину зменшено, проте потреби закладів освіти будуть фінансуватися.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

08.05.2020