Зустріч з підприємцями ДКП «Комунальний ринок» по вул. Покровській, 12 а

16 листопада відбулася зустріч міського голови Анатолія Лінника з підприємцями, які здійснюють свою торгівельну діяльність по вул. Покровська,12а. Також взяли участь директор ДКП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко, головний бухгалтер ДКП «Комунальний ринок» Тетяна Божок, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, начальник відділу економіки Тетяна Гавриш, депутати міської ради Андрій Деркач, Юрій Галата та Дмитро Тимошик.

В ході зустрічі було детально обговорено договір оренди контейнера-ролета та відшкодування витрат на його обслуговування, права та обов’язки сторін, а також благоустрій території.

Підприємці зазначили, що укладений договір оренди не відповідає чинному законодавству. Керівництво ДКП «Комунальний ринок» не проводить ніяких покращувальних робіт, а орендна плата зростає на 97%.

В ході бесіди з’ясували, що Договір розроблений в 2016 році та відповідає вимогам чинного законодавства.

Стосовно підняття вартості оренди підприємці були завчасно повідомлені. Застосування нової орендної плати домовились провести в 2 етапи. Керівництво ринку пішло на зустріч людям та виконали їх прохання. Вартість оренди складає 3,90грн, 60% з яких - це плата за землю.

Підприємці запропонували очільникам ринку акумулювати орендну плату, що надходить від підприємців, що здійснюють діяльність на ТМ по вул. Покровській, 12а крім обов’язкових платежів, та витрачати ці кошти на покращання облаштування території ринку та умов праці підприємців.

Анатолій Лінник зауважив, що міська влада підтримує підприємців та намагається знайти шляхи вирішення даної ситуації. Запропонував підприємцям, в найближчий термін, подати пропозиції щодо розвитку торгівельних місць по вул. Покровській,12. Доручив директору ДКП «Комунальний ринок» Володимиру Павлюченку вивчити можливість акумулювання коштів.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.11.2018