Бюджетна комісія

15 листопада у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням Володимира Мамедова. У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, члени комісії, депутат міської ради Константин Смалій, керівники виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету та ЗМІ.

Головуючий засідання Володимир Мамедов представив на затвердження членам комісії наступний порядок денний:

1. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

2. Про внесення змін до рішення міської ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року №6-34/2017 «Про міський бюджет м. Ніжина на 2018 рік».

3. Про внесення змін до тексту додатків 38, 40 рішення міської ради VІІ скликання від 21.12.2017 року №5-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

4. Про внесення змін до додатку 28 «Міська програма громадських оплачуваних робіт на 2018 рік», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради від 21 грудня 2017 року №6-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

5. Про створення Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області.

6. Про внесення змін до додатку 44 «Міська цільова програма «Розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств м. Ніжина на 2018 рік»», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради №5-34/2017 від 21 грудня 2017р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

7. Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення Ніжина.

8. Про утворення Кунашівського старостинського округу.

9. Про встановлення посадового окладу старості Кунашівського старостинського округу.

10. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради Чернігівської області від 24.11.2015 р. № 8-2/2015 "Про утворення виконавчого комітету Ніжинської міської ради VII скликання, визначення його кількісного та затвердження персонального складу".

11. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII скликання від 24 листопада 2015 року №6-2/2015 «Про затвердження структури апарату виконавчого комітету, виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області та їх чисельності».

12. Про початок реорганізації Кунашівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області шляхом приєднання до Ніжинської міської ради Чернігівської Чернігівської області.

13. Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій.

14. Про виготовлення гербової печатки для використання на території Кунашівського старостинського округу.

15. Про покладання обов’язків старости.

16. Про затвердження Положення про старосту.

Різне:

1. Про розгляд листа від директора КП «ОКМ» Шумейко О.М. щодо ТОВ «Сінком – Холдінг» (зміна власника тимчасових споруд для провадження підприємницької діялності);

2. Про розгляд листа від Народного депутата України Кодоли О.М. щодо передбачення видатків для управління освіти на утримання басейну на базі НВК №16 «Престиж»;

3. Про розгляд службової записки від начальника відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури щодо ПАТ «Ніжинський жиркомбінат»;

4. Про розгляд листа від головного лікаря КНП «НМЦПМД» Калініченко О.А. щодо придбання квартири по вул Шевченка 83/3 кв. 9.

Комісія детально розглянула вищезазначені питання та рекомендувала винести їх на розгляд чергового пленарного засідання 45 сесії міської ради, яке відбудеться 19 листопада 2018 року. Проект рішення «Про створення Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області» відправили на доопрацювання у зв’язку з рядом суперечливих моментів, які виникли під час розгляду та обговорення. Надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.11.2018