ЗОШ №7 відзначила свій 140-річний ювілей

Школа № 7 являється одним з найстаріших навчальних закладів міста Ніжина.

2 листопада з нагоди її 140-річного відбулися святкові урочистості за участі міського голови Анатолія Лінника. Також привітати заклад прийшли секретар міської ради Валерій Салогуб, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, голова профспілки працівників освіти Володимир Сорокін, очільники навчальних закладів міста, її випускники, ветерани-педагоги, учні та гості.

З вітальними словами звернувся міський голова Анатолій Лінник: «140 років – це поважний вік навчального закладу. Неймовірно славна історія школи, яка починалась з жіночої гімназії. Складно уявити, яка кількість учнів навчалась в цих стінах, скільки їх навченими, освіченими, вихованими вийшло в світ. Школа – це як церква, сповнена особливою енергетикою. Процес навчання наповнює її стіни своєю енергетикою. І коли заходиш в 7-му школу, одразу відчуваєш цю свою, особливу енергетику. Щиро вітаю всіх тих, хто віддавав і віддає свій час, душу, серце цьому прекрасному закладу. Школі бажаю розвитку, продовжувати свої славні традиції, щоб ще не одну сотню років в її стінах лунав дитячий сміх, слова вчителів, мудрих керівників-наставників. Вчителям бажаю талановитих та старанних учнів. Щоб ви завжди були попереду за якістю навчання! Вітаю всіх зі святом, бажаю успіхів, процвітання і добра!» та подарував від Ніжинської міської ради та її виконавчого комітету приємні подарунки: проектор та екран до проектора.

Також на святі оголосили Подяки з нагоди 140-ї річниці з дня заснування Ніжинської ЗОШ I-III ступенів №7.

Творчі колективи, викладачі, учні та випускники школи привітали заклад та всіх присутніх на святі гарними та яскравими виступами.

Відділ інформаційно-аналітичної рооти

та комунікацій з громадськістю

03.11.2018