Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

У першу неділю листопада відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Цього року це свято випало на 4 листопада.

В цей день віншують людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки. Величезну роль в соціальному обслуговуванні населення відведено органам пенсійного фонду, управління праці, територіального центру соціального обслуговування, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фонду соціального страхування.

2 листопада у актовій залі Ніжинського Будинку дітей та юнацтва вітали працівників соціальної сфери Ніжина. Винуватців свята привітав заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, який передав найщиріші вітання від міського голови Анатолія Лінника та у своєму виступі зазначив, що служіння обраній справі приносять кожному заслужену людську шану і повагу. Побажав кожному міцного здоров’я, невичерпної енергії.

До вітальних слів долучилася помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, яка у свою чергу передала слова вітання від народного депутата, підкресливши - Своєю працею ви даєте людям надію на краще життя, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві та побажала усім працівникам соціальної сфери здоров’я, щастя і благополуччя.

Як годиться кращі працівники галузі та їх керівники були нагороджені грамотами, подяками, квітами.

По завершенню урочистостей гарний настрій створили ніжинські артисти святковим концертом.

Сьогодні в соціальній сфері України працює близько 150 тисяч чоловік. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги. Для багатьох з них слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» — стали сенсом життя.

Тетяна Марченко

Ніжинська міська газета "Вісті"

фото автора

03.11.2018