Засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський, директор КП «ОКМ» Оксана Шумейко та ЗМІ. На порядку денному було 1 проект рішення, 14 проектів рішень внесені у робочому порядку, а також Різне:

1.Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях, оформлення технічної документації.

2.Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині.

3.Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення, що розташоване за адресою:м.Ніжин, вул.Московська, ¼.

4.Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення, що розташоване за адресою:м.Ніжин, вул.Московська, 22.

5.Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення, що розташоване за адресою:м.Ніжин, вул.Московська, 22.

6.Про надання матеріальної комісії.

7.Про фінансування заходів міської цільової програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших заходів, пов'язаних з діяльністю органів місцевого самоврядування на 2018 рік.

8.Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м.Ніжині за червень 2018 року.

9.Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м.Ніжині за липень 2018 року.

10.Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м.Ніжині за серпень 2018 року.

11.Про доповнення додатків 2.4 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 30.08.2018р. №278 «Про затвердження списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти міського бюджету у 2018-2019н.р.»

12.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

13.Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Ніжині.

14.Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів міста Ніжина(вул.Братів Зосим).

Різне:

1.Про розгляд депутатського звернення депутатів Ніжинської міської ради щодо присвоєння звання Героя України Шепелюку О.Б.

2.Про стан виконання доручення щодо розробки нових вимог до проведення нового конкурсу з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за маршрутами 3/9, 11, 12, 13 (з урахуванням рекомендацій отриманих за результатами досліджень пасажиропотоків у м. Ніжині).

3.Про приведення до вимог правил благоустрою будівлі магазину по вул. Московській, 6-Б.

4.Про відновлення вуличного освітлення по вул. Гончарній та провулку Урожайному.

Майже всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були прийняти та підтримані. Лише один проект «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Ніжині» був відправлений на доопрацювання у в'язку з деякими суперечливими питаннями.

В «Різному» члени виконкому розглянули та підтримали колективне депутатське звернення депутатів міської ради Володимира Короля, Ігора Шалая та Олександра Шалая щодо присвоєння звання Героя України Олексію Шепелюку, який народився 19 травня 1977р. в місті Ніжині. Служив у Збройних Силах України, але 25 серпня 2014 р. трагічно загинув в бою під Кутейниковим (Амвросіївський район, Донецької області) під час відсічі збройної агресії Російської Федерації. Відділу юридично-кадрового забезпечення зібрати всі необхідні документи та підготувати та направити клопотання на розгляд до Чернігівської обласної державної адміністрації.

06 листопада 2018 року на черговому засіданні виконкому було дано доручення начальнику відділу економіки Тетяні Гавриш щодо розрахунків вартості проїзду у міському пасажирському транспорті по маршрутах №39, 4, 7, 14, 15. Та по маршруту №1, 2, 5, 16. Тетяна Миколаївна зазначила, що для розрахунків взятий пасажиропотік розрахований Чернігівським національним технологічним університетом. Інформацію надали тільки два перевізники: ТОВ «Пассервіс» та «Омнібус-Н». В результаті проведення перерахунків тарифів на перевезення на маршрутах складає: №1,2-7.82ГРН, №39-7.75грн, №4—7.57грн, №5-9.29, №7-9.19, №8-11.98, №14-11,74, №15- 5.81, №16-7.54 середня собівартість тарифу складає 8.20грн.

Міський голова Анатолій Лінник зауважив що все буде об'єктивно враховано щодо обрахунків пасажиропотоку, затвердження нових тарифів, а також проведення нового конкурсу на перевезення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.11.2018