Засідання виконавчого комітету

23 серпня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ. На порядку денному було 3 проекти рішення та 6 проектів рішень подані на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1.Про платні послуги Ніжинської міської централізованої бібліотечної системи.

2.Про відзначення з нагоди Дня знань.

3.Про відзначення з нагоди Дня Незалежності України.

4.Про затвердження висновків незалежних оцінок про вартість об’єктів міської комунальної власності.

5.Про тимчасове призначення перевізника для виконання перевезень на автобусному маршруті загального користування № 11,12,13.

6.Про внесення змін до додатку до акта комісії з відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території міста Ніжина (ТОВ ВКФ «Дім») від 21 червня 2018 року, затвердженого рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 12 липня 2018 року № 218 «Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (ТОВ ВКФ «Дім»)».

7.Про створення конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

8.Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради Святного Сергія Олексійовича.

9.Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині.

Різне:

1. Кичко В.М. Про зміну дати друку газети «Вісті».

Далі перейшли до розгляду порядку денного. Всі питання прийнялись одноголосно, лише в деяких питаннях внесені технічні правки.

У «Різному» розглядали повідомлення головного редактора газети «Вісті» Валерія Кичка, який повідомив членів засідання про перенесення виходу газетного номера з четверга на середу у зв'язку з реформування «Укрпошти» (доставка пошти здійснюватиметься в понеділок, вівторок та четвер).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.08.2018