У територіальному центрі соціального обслуговування святкували День Незалежності України

До відзначення Дня прапора та 27-ої річниці незалежності України в Ніжинському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) був проведений яскравий за насиченістю подій захід.

Дійство відбувалося на подвір'ї територіального центру. Радо зустрічала підопічних центру та гостей свята господиня закладу – директор Інеса Шаповалова.

«День Незалежності завжди був і є для нашої держави світлим та важливими і в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності», - наголосив у вітальном словом до присутніх міський голова Анатолій Лінник. До вітального слова також долучилися помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, голова міської організації ветеранів України Лариса Алєксєєнко.

Родзинкою заходу стала документально – інформаційна виставка « З Україною в серці», робота інтелект-кафе, фотовиставка «Об’єднані бажанням жити». Також відвідувачі переглянули виставку творчих робіт ветеранів міста "Творим кращим світ навколо себе" присвячених річниці незалежності України. У рамках заходу у приміщенні терцентру відбулося відкриття кімнати перукаря, яку облаштовано за допомоги спілки Самаритян України Чернігівського об’єднання – голова Ірина Балакірєва. Свою любов до України продемонстрували у піснях хор ветеранів та вокальний колектив «Ніжинка», бард Олег Драчук, вокалісти: Богдана Марченко та інші.

За матеріалами Ніжинської міської газети "Вісті"

23.08.2018