Засідання постійної комісії міської ради з соціально-гуманітарних питань

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту

На комісії розглядалися проекти рішень, які заплановані виноситись на 19 чергову сесію міської ради, а також листи, які надішли голові комісії.

Зокрема був обговорений проект рішення «Про перейменування Ніжинської гімназії № 16 Ніжинської міської ради Чернігівської області». Після затвердження сесією міської ради, - Ніжинська гімназія № 16 Ніжинської міської ради Чернігівської області, буде перейменована на Ніжинський навчально-виховний комплекс № 16 «Престиж» (гімназія-загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад) Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Також комісією було рекомендовано включити до порядку денного чергової 19 сесії міської ради в робочому порядку проект рішення «Про внесення змін до рішень Ніжинської міської ради». За словами начальника управління культури Валерія Примаченка проект рішення підготовлений на вимогу Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань». Відповідно до вимог чинного законодавства в установчих документах структур має бути пункт, який уповноважує керівника закладу підписати відповідний Статут чи Положення у новій редакції та забезпечити подання документів на державну реєстрацію.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

20.12.2016