Обговорення бюджету міста на 2017 рік

Відбулося розширене засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

На комісії розглядалися уточнені зміни до проекту бюджету на 2017 рік.

Заступник міського голови Сергій Дзюба виступив із проханням виділити додатково 100 тис грн на закупівлю шести комп’ютерів та багатофункціональних пристроїв для шести амбулаторій сімейної медицини.

Депутат Наталія Шевченко звернулася до членів комісії з проханням підтримати своє депутатське звернення та внести вулиці Думська, Поштова та Студентства до переліку вулиць, які потребують капітального ремонту: «14 серпня 2017 року – виповнюється 110 років від дня заснування Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради. Запланований приїзд гостей, а дороги, які ведуть до закладу в жахливому стані. Це обличчя нашого міста.»

В результаті обговорень вулиць, які потребують капітального ремонту, членами комісії було вирішено виділити на розробку проектно-кошторисної документації на вулиці Поштова, Думська та Студентства – 40 тис грн.; вулицю Короленка – 30 тис грн.; вулицю Коцюбинського – 50 тис грн.

Депутат Дмитро Тимошик подав до розгляду членів комісії проект звернення депутатів Ніжинської міської ради до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням доопрацювати проект Державного бюджету України на 2017 рік в частині зменшення фінансового тягаря місцевого самоврядування чи забезпечення раціональних міжбюджетних відносин. Подане звернення буде винесене також на розгляд пленарного засідання міської ради 26 грудня.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій

із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

20.12.2016