Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

На засіданні комісії було обговорено проекти рішень, які заплановано виноситися на чергове пленарне засідання міської ради 26 грудня.

Це проекти рішень, що стосуються поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам та фізичним особам, внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках

Також відділ містобудування та архітектури повторно подав доопрацьований проект рішення "Про затвердження схем можливого розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Московській, вул. Незалежності, вул. Шевченка, вул. Прилуцькій, вул. Академіка Амосова, вул. Вокзальній та вул. 3-й Мікрорайон в м. Ніжині".

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій із громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

20.12.2016