З днем Збройних Сил України

Зі святом, дорогі захисники!

6 грудня відзначаємо День Збройних Сил України. Це свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку професію – захищати нашу державу, її суверенітет та територіальну цілісність.

Ми пишаємося своїм військовослужбовцями і довіряємо їм мир та спокій нашого рідного Ніжина. Вони виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності нашої Батьківщини, захисниками всього українського народу.

Адже відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани ворога.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Потужна армія - це запорука сильної і процвітаючої країни.

Бажаємо вам надійного родинного тилу, успіхів у бойовій підготовці сили, наснаги, міцного здоров’я і головне, мирного неба та щасливого життя.

Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

06.12.2018