Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. У засіданні взяли участь, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «СЕЗ» Микола Борисенко, директор ДКП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко та ЗМІ. На порядку денному було 6 проектів рішення, 6 проектів рішень подані для розгляду у робочому порядку, а також Різне:

1.Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

2.Про надання дозволу мешканцям міста на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво каналізаційної мережі від домоволодінь до існуючих мереж централізованого водовідведення міста.

3.Про розгляд заяви Баргаміна Миколи Миколайовича від 12.10.2018р.

4.Про розгляд заяви Баргаміна Миколи Миколайовича від 22.10.2018р.

5.Про створення конкурсної комісії та робочої групи з відбору оціночної діяльності з метою надання послуг з оцінки майна та затвердження її персонального складу.

6.Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (Товариство з обмеженою відповідальністю «Охоронне підприємство «Фортеця», код ЄДРПОУ – 36045732).

7.Про привітання дітей соціально уразливих категорій з новорічними святами та різдвяними святами..

8.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

9.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

10.Про організацію проведення Новорічного ярмарку з продажу ялинок та сосен.

11.Про фінансування видатків за надання послуг за харчування евакуйованого населення.

12.Про Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Різне:

1.Про розгляд листа громадянки Середи Н.М. щодо не надання згоди на переведення квартири №2 по вул.Шевченка, 116 у м.Ніжині з житлового приміщення у нежитлове та її реконструкцію.

2.Про стан виконання доручення щодо надання інформації про відповідність кольорів кіосків, які розташовані на пл.М.Заньковецької, кольорам визначеним паспортом прив'язка.

3.Про стан виконання доручення щодо проведення перевірки інформації про порушення вимог норм благоустрою будівлі магазину по вул.Московській,6-Б і вжити необхідних заходів.

4.Про забезпечення роботи пасажирського автомобільного транспорту на маршруті с.Кунашівка, Паливоди, Наумівське.

5. Про заходи з виконання Ніжинським відділенням ПАТ Чернігівгаз зобов’зання Верховним судом України облгазів встановлювати безкоштовно прилади обліку газу для населення.

6.Про оплату послуг ТОВ «КРАТО – НТ » за теплопостачання та постачання гарячої води Ніжинським державним університетом ім. .М. Гоголя.

7.Про рекламну продукцію для презентації м. Ніжина.

Майже всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були прийняти та підтримані. Лише два проекти рішення були зняті з розгляду та перенесені на наступне засідання виконкому з запрошенням заявника для більш детального розгляду звернення «Про розгляд заяви Баргаміна Миколи Миколайовича від 12.10.2018р.», «Про розгляд заяви Баргаміна Миколи Миколайовича від 22.10.2018р.».

В «Різному» члени виконкому розглянули лист громадянки Середи Н.М. щодо не надання згоди на переведення квартири №2 по вул.Шевченка, 116 у м.Ніжині з житлового приміщення у нежитлове та її реконструкцію. По даному питанню доповіла начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Вікторія Мироненко, яка зазначила що всі дозволи та відповідні висновки управління державно архітектурної інспекції у Чернігівській області у власника квартири №2 по вул.Шевченка де здійснюються ремонтні роботи наявні. Члени засідання вислухали всі аргументи і громадянки Наталії Середи та порадили звернутись до суду для оскарження рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Григорій Миколайович довів до відома членів виконкому про те що на офіційному сайті міської ради опубліковано проект рішення «Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту» (нові економічно обгрунтовані тарифи) згідно аналізу регуляторного впливу відповідного рішення, а також проект рішення «Про тимчасове призначення перевізника для виконання перевезень на автобусному маршруті загального користування №11, 12, 13» (вже в четверте укладено додатковий договір з перевізником) та новий конкурс на перевезення в громадському транспорті (заміна автобусів – нові). Також додав що маршрут №13 необхідно об'єднати з сполучення до Кунашівського старостинського округу, де хоча б двічі на день будуть здійснюватися перевезення пасажирів. Транспортному відділу управління житлово-комунального господарства та будівництва надано доручення вивчити дане питання і надати пропозиції для його реалізації.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.12.2018