Засідання робочої групи щодо перевезень в громадському транспорті

04 листопада відбулося засідання робочої групи щодо вивчення проблемних питань та розробки Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

Григорій Миколайович розповів про напрацювання виконавчого комітету Ніжинської міської ради, відділу транспорту та зв’язку управління житлово-комунального господарства та будівництва щодо результатів по наданню матеріалів дослідження пасажиропотоку, ознайомив з планами та задачами, які поставив міський голова Анатолій Лінник для покращення якості безпеки пасажироперевезень, а також про зауваженням від громади, які в подальшому будуть враховані.

Інформація щодо обстеження пасажиропотоку розміщена на офіційному сайті міської ради: http://nizhynrada.gov.ua/interview/92/obstejennya-pasajiropotoku.html

У ході наради порушувалось питання щодо нового конкурсу на перевезення по маршрутах № 3,9 та №11,12,13, для оголошення якого необхідно затвердити умови та додаткові вимоги до перевізників, які будуть максимально враховані – це, насамперед, якість, комфорт, безпека, відкритість та доступність.

Питання проблем пасажироперевезень тримаються на особливому контролі міської влади. Якісна організація міських пасажирських перевезень є одним з головних завдань, рішення якого забезпечує життєдіяльність нашого міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.12.2018