З Днем працівника пожежної охорони!

Шановні працівники та ветерани пожежної охорони!

17 квітня в Україні відзначається День пожежної охорони. Щиро вітаємо вас з вашим професійним святом. Ви обрали одну з найбільш благородних та складних професій, покликану боротися з небезпечною стихією – вогнем. Робота пожежника об’єднує сильних духом, загартованих нелегкими випробуваннями, високопорядних людей.

Складно переоцінити внесок пожежної служби – захист життя та здоров’я громадян, збереження національного багатства і довкілля від вогняної стихії. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули глибоку повагу і шану жителів міста.

Прийміть слова вдячності за вірність обов’язку, за сумлінну й відповідальну працю, за бойову готовність у будь-який час боротися з вогняною стихією. Ми впевнені, що ви й надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Бажаємо усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу. Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

14.04.2017