Всеукраїнський дитячий турнір з дзюдо «Sparta Cup»

08 грудня у Ніжині відбувся Всеукраїнський дитячий турнір з дзюдо «Sparta Cup» серед юнаків та дівчат.

Вчерговий раз ГО СКЄ «Спарта» проводить у місті змагання в рамках одного із наймасштабніших в Україні турнірів «Sparta Cup».

У змаганнях взяло участь 480 юних спортсменів, 36 команд, 10 областей України. «Sparta Cup» проходив у спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту на 4 татамі.

На церемонії відкриття спортсменів привітали: міський голова Анатолій Лінник, ніжинець, депутат київради Олександр Харченко, організатор, президент спортивного клубу єдиноборств «Спарта» Константин Смалій, голова Федерації футболу Ніжина Володимир Мамедов, депутат міської ради Іван Коробка, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради Павло Глушко, президент федерації дзюдо у Чернігівській області Олександр Крива.

Міський голова Анатолій Лінник привітав спортсменів, побажав проявити свої найкращі спортивні здібності у змаганнях, та здобути впевнену перемогу. Також подякував організаторам, тренерам та батькам за популяризацію дзюдо та за виховання юних спортсменів та чемпіонів.

Переможці були нагородженні кубками, медалями та цінними подарунками від ГО СКЄ «Спарта».

Відділ з питань фізичної культури та спорту ,

фото Вікторії Коломійченко

10.12.2018