Ніжинський боксер Петро Іванов здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів

08 грудня у Парижі відбувся бій за титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів. Боролись за нього відомий ніжинський боксер Петро Іванов та чемпіон Франції Луі Тутін. Петро Іванов показав професійний бій і виборов цей важливий титул та почесне звання чемпіона світу, за який боровся вперше(нокаутувавши супротивника). Для Ніжина та жителів міста ця перемога є дуже значимою. Адже вкотре доводить, що наші спортсмени, є першими та найкращиими.

В аеропорту Бориспіль нашого чемпіона, його тренера В’ячеслава Кожуховського та команду вболівальників з України на чолі з народним депутатом Олександром Кодолою зустрічала численна делегація з Ніжина. Першими сина привітали мама й тато. До щирих вітань приєднався міський голова Анатолій Лінник, депутати міської ради, голова міськрайонної федерації боксу Олександр Шалай, Ігор Шалай, помічник-консультант народного депутата Тамара Стратілат, рідні, близькі боксера.

Також з великою радістю та гордістю на центральній площі боксера зустріли ніжинці. Кожен хотів привітати, зробити фото з чемпіоном та потиснути його мужню руку.

Вітаємо нашого чемпіона та бажаємо подальших яскравих перемог.

Фото Валерія Кичка

Ніжинська міська газета "Вісті"

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.12.2018