Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович довів до відома присутніх що 8 грудня у столиці Франції Парижі відбувся бій за титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів. За титул чемпіона світу боровся ніжинець Петро Іванов та чемпіон Франції Луі Тутін. Для нашого юного спортсмена, бій на такому високому рівні був вперше.Петро в 9 раунді відправив суперника в нокаут, здобувши перемогу. Міський голова побажав нашому чемпіону міцного здоров'я, наснаги та професійного зростання. Також надав доручення вивчити питання та надати пропозиції щодо купівлі квартири для ніжинського боксера – чемпіона світу за версією WBCсеред юніорів Петра Іванова.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Музиченко Інну Іванівну про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 204 заяви та повідомлення, 24 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 128 адміністративних правопорушення та накладено 60 штрафів на суму 16813 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 52 порушення (2 – керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, 11– керування транспортним засобом, особою яка не має відповідних документів; 2 – керування транспортним засобом не зареєстрованим або непереєстрованим; 3 – керування транспортним засобом, що має несправності; 2 – керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язкового техогляду, але своєчасно його не пройшов; 26 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (31 випадок) та паління тютюнових виробів (20 випадків) у громадських місцях. Зафіксований 2 факти вчинення насильства в сім'ї.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 10 грудня по 16 грудня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/298/zahodi-z-10-grudnya-po-16-grudnya-2018-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.12.2018