Вітання - берегиням рідної землі

Напередодні 8 Березня жінки-військовослужбовці військової частини А3160, що знаходиться на вулиці Прилуцькій, приймали вітання з чудовим весняним святом як від своїх колег-чоловіків, так і від представників міської влади - секретаря міської ради Валерія Салогуба і заступника міського голови Ігоря Алєксєєнка, а також від Ліги ділових жінок Ніжина.

Командир частини Микола Кушнір порадував представниць прекрасної половини людства з числа своїх підлеглих святковою концертною програмою, запросивши на урочистості до військової частини зірку української естради Ірину Федишин, яка разом зі своїм творчим колективом подарувала глядачам низку мелодійних і запальних пісень рідною мовою.

Цього дня багато облич тут сяяло усмішками, жінкам-берегиням рідної землі дарували квіти й зичили всіляких гараздів, найголовнішими з яких були побажання мирного неба, любові, злагоди в родинах та звичайного жіночого щастя.

До організації привітань долучився також і Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який опікується учасниками АТО та членами їхніх сімей.

Л. Бойко,

фахівець із соціальної роботи НМЦСССДМ

07.03.2017