Зустріч міського голови з жителями мікрорайону Мигалівка

Відбулася зустріч міського голови Анатолія Лінника з представниками громадськості мікрорайону Мигалівка. Зібрання проходило у приміщенні ЗОШ №12 у рамках звіту депутата міської ради Максима Білоусенка.

У своєму виступі міський голова наголосив, що першочерговим завданням для керівництва міста є організація робіт з ремонту асфальтового покриття, грейдерування і освітлення вулиць мікрорайону.

Численні питання, з якими звернулися жителі, стосувалися обмеження руху вантажного транспорту по вулиці Франка, створення медичного містечка на базі Центральної міської лікарні імені Миколи Галицького, ймовірного підвищення вартості проїзду у громадському транспорті, облаштування тротуару на вулиці Василівська (від ринку до вулиці Б.Хмельницького), оснащення пожежної частини, покращення роботи міського будинку культури.

Спілкування відбулося у невимушеній, теплій атмосфері. За результатами зустрічі відповідним службам міської ради надані доручення для розробки та реалізації подальших заходів.

Відділ роботи з органами самоорганізації населеннята взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Ніжинської міської ради
07.03.2017