Відбулось засідання виконавчого комітету

16 серпня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ. На порядку денному було 11 проектів рішень та 4 проекти рішень подані на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1. Про затвердження подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі у м. Ніжині.

2. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина (зареєстровано 27.06.2018р.).

3. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина (зареєстровано 20.07.2018р.).

4. Про внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 03.12.2015 року № 321 «Про створення постійно діючої комісії для визначення стану зелених насаджень, розташованих на території міста й складання акту обстеження тих насаджень, що підлягають видаленню».

5. Про надання дозволу мешканцю міста Головенку Григорію Івановичу на виготовлення проектно-кошторисної документації для газифікації будинку приватного сектору за адресою вул. Петра Прокоповича, буд.33.

6. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 29.09.2016 року № 270 «Про створення архітектурно-містобудівної ради в м. Ніжині при відділі містобудування та архітектури Ніжинської міської ради та затвердження положення про неї».

7. Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях та оформлення технічної документації.

8. Про фінансування заходів міської програми розвитку туризму на 2017-2021рр.

9. Про відзначення Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

10. Про заохочення суб’єктів підприємництва міста з нагоди відзначення Дня підприємця та фінансування заходу.

11. Про затвердження складу громадської комісії з житлових питань.

12. Про надання дозволу мешканцям міста на виготовлення за власні кошти проектно-кошторисної документації на підключення будинків приватного сектору до водопровідної мережі.

13. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

14. Про організацію проведення в місті Ніжині «Спасівського ярмарку «Свято меду».

15. Про фінансування видатків, пов’язаних з придбанням листівок та конвертів.

Під час розгляду питання щодо організації проведення в місті Ніжині «Спасівського ярмарку «Свято меду» начальник відділу економіки Тетяна Гавриш доповіла, що захід буде проведено з 17 по 19 серпня 2018 року по вулиці Гоголя. Урочисте відкриття відбудеться 17 серпня о 10:00 год, а в інші дні ярмарок буде працювати з 08.00 год. до 15.00 год. Участь у «Спасівському ярмарку «Свято меду»» безкоштовна.

У різному розглянули: лист НКРЕКП щодо облаштування комерційних вузлів обліку газу засобами дистанційної передачі даних; виконання доручення щодо обстеження тротуару біля ЗОШ № 3 до ТЦ «Терем»; виділення місця на центральній площі м. Ніжина для встановлення агітаційної палатки; лист сільського голови с. Комарівки Борзнянського району Чернігівської області щодо оренди футбольного поля стадіону «Спартак» м. Ніжина для проведення домашніх футбольних матчів кубка України; лист Федька С.А. щодо надання дозволу на проведення фестивалю фарб на території стадіону «Спартак»; лист Корж Н.С. про надання матеріальної допомоги; дату проведення урочистої лінійки, присвяченої початку 2018-2019 навчального року; питання щодо землерийних робіт біля кафе «Соло»; протокольне доручення щодо ремонту дороги по вул. Московській; закінчення скошування трави на вулицях міста.

Члени виконавчого комітету під час розгляду питання щодо дати проведення урочистої лінійки, присвяченої початку 2018-2019 навчального року вислови свої думки і вирішили, одноголосно, рекомендувати проведення свята «Дня знань» 3 вересня 2018 року.

По закінченню засідання дані протокольні доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету.

Всі питання прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.08.2018