Монтаж металевих решіток будівлі “лазня”

01 серпня відбувся виїзд робочої групи з питань надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури під головуванням міського голови Анатолія Лінника до будівлі бані по вул. Козача.

Споруда знаходиться на балансі КП «ОКМ», на даний час готується до продажу разом із земельною ділянкою. В ході обстеження комісія виявила, що вікна та двері будівлі відсутні. Підвівши підсумки огляду, члени робочої групи вирішили дати доручення КП «ОКМ» підготувати на чергове засідання виконавчого комітету пропозиції та обрахунки щодо закриття вікон та вхідних дверей з усіх сторін.

Виконавчим комітетом Ніжинської міської ради було надано доручення КП «ОКМ» виконати роботи за рахунок коштів підприємства.

На виконання доручення виконавчого комітету Ніжинської міської ради, а також доручення робочої групи з питань надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури КП «Оренда комунального майна», як балансоутримувач нежитлової будівлі «лазня», що знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Козача, 3, почали роботу з монтажу решіток на дверних блоках та колючого дроту на віконних пройомах.

КП "Ореда комунального майна"

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.08.2018