Відбулось засідання комісії з питань земельних відносин, будівництва, інвестиційного розвитку міста

19 квітня відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Голова комісії Андрій Деркач розпочав засідання з обговорення питання плану зонування території Ніжина. Начальник відділу містобудування та архітектури Вікторія Міроненко пояснила, що на даний час ведетьсяробота над усуненням недоліків, виявлених під час громадських обговорень. Обговорювалось питання доцільності перспективної житлової забудови біля Графського парку. У ході обговорення дійшли висновку, що цільове призначення цієї зони слід залишити таким, як зазначається у плані.

Потому перейшли до обговорення проектів рішень:

- Про затвердження містобудівної документації «Проект внесення змін до генерального плану м. Ніжин Чернігівської області».

- Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність.

- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.

- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок фізичним особам.

- Про присвоєння адрес.

Згідно з проектом рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам» планується надати дозвіл на виготовлення проектної землевпорядної документації щодо відведення у постійне користування земельної ділянки орієнтовною для будівництва котельні для виробництва теплової енергії з альтернативних видів палива об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Остерська фортеця”.

Ухвалили винести вище зазначені проекти рішень на розгляд 23 сесії міської ради VIIскликання.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

20.04.2017