Відбулось чергове засідання комісії по законності

13 липня у малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, керуючий справами Сергій Колесник, керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, представник ГО «Патріот» С. Прощенко, ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1.Про внесення змін в додаток №1 до рішення Ніжинської міської ради VIскликання від 18 серпня 2015 року № 17-7-/2015 «Про затвердження Порядку здійснення роздрібної торгівлі через дрібнороздрібну торговельну мережу шляхом використання автомагазинів, автокафе, авторозвозок, автоцистерн».

2.Про затвердження операційної цілі щодо розвитку малого та середнього підприємництва в Стратегії розвитку міста Ніжина.

Проекти рішень були детально розглянуті, одноголосно підтримані для винесення на розгляд чергової сесії міської ради.

В різному Олег Вікторович ознайомив членів комісії та присутніх з попередніми протокольними дорученнями та запитами, які надавались відповідним службам та відділам виконавчого комітету Ніжинської міської ради, а саме: рішення НМР «Про внесення змін до Положення про відділ роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Ніжинської міської ради»; депутатське звернення Білоусенка М.В. від 09.07.2018 щодо створення тимчасової контрольної депутатської комісії з метою виявлення грубих фактів порушення державних будівельних норм і стандартів під час проведення ремонту асфальтного покриття; лист управління житлово-комунального господарства та будівництва щодо реконструкції річки Остер; роз'яснення сектору з питань претензійно-позовної роботи та запобігання корупції відділу юридично-кадрового забезпечення щодо облаштування дістанційними вузлами обліку природного газу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

12.07.2018