Щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович привітав радника міського голови Сергія Осадчого з 65-чям та зауважив що наш колектив радий, що може співпрацювати пліч-о-пліч з таким професіоналом, як Ви, який завжди прийде на виручку, допоможе молодим фахівцям і завжди йде в ногу з часом у всіх сферах життя і роботи. Від усієї душі вітаємо Вас з Днем Народження і дякуємо Вам за чуйність і добру вдачу. Бажаємо міцного здоров’я, сімейного добробуту та щастя.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максима Васильовича Терещенко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 277 заяв та повідомлення, 41 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 139 адміністративних правопорушення та накладено 65 штрафів на суму 14144 гривні. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 50 порушень (5 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 3 – керування без відповідних документів; 2 – керування транспортними засобами не маючи на це права; 5 – знехтували умовами технічного контролю; 7 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 22 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (32 випадки) та паління тютюнових виробів (15 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 3 факт вчинення насилля в сім'ї та 4 факти невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Начальник управління управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч доповіла про стан надання субсидій та зазначила, що в штатну чисельність ввели 3 одиниці соціального інспектора, який обстежує раз на півроку умови проживання та контролює соціальні виплати внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей. В місті Ніжині налічується близько 600 осіб.

Заступник головного лікаря по медичній частині центральної Ніжинської лікарні імені Миколи Галицького доповіла, що в Ніжинському районі зафіксований випадок дифтерії у дітей з однієї сім'ї. На даний час діти перебувають в обласній дитячій лікарні. Проводяться всі відповідні заходи по наданню медичної допомоги дітям.

Головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту Сергій Білодід зробив оголошення, що 21 липня о 16-00 год на міському стадіоні «Спартак» відбудеться Лазертаг. Лазертаг (від англ. laser — лазер, і tag — позначка), або лазерний бій, — військово-спортивна гра, суть якої полягає в ураженні гравців і спеціальних інтерактивних мішеней — «баз», «мін» тощо — безпечними «лазерними» пострілами. Влучання зараховується, коли промінь з «бластера» суперника потрапляє на сенсори, закріплені на одязі або амуніції гравця.Лазертаг (lasertag) гра - це нове покоління активного відпочинку, тактична гра з використанням високих новітніх технологій. О 22-00 годині відбудеться онлайн - трансляція бою «Усик-Гассієв».

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з16 липня по 22 липня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/279/zahodi-z-16-po-22-lipnya-2018-roku-.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.07.2018