Відбулась зустріч міського голови з ніжинським боксером Петром Івановим

Сьогодні у кабінеті міського голови відбулась зустріч Анатолія Лінника, заступника міського голови Ігоря Алєксєєнка, голови Федерації боксу міста Ніжина з боксером Петром Івановим, його тренером В’ячеславом Кожуховським, батьком боксера Іваном Сергійовичем, представниками відділу спорту.

20 січня у Київському виставковому центрі Петро Іванов провів бій з хорватом Боско Мізичем, якого переміг нокаутом вже у другому раунді.

Як зазначив тренер В’ячеслав Кожуховський, були свої складнощі, адже бій з шульгою – це неабияке випробування для боксера, але Петро з усією відповідальністю поставився до тренувань і самого бою. Протягом двох місяців Петро тренувався Завдяки його неабиякій працездатності та прагненню до перемоги боєць завершив бій саме з таким результатом.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що влада всіляко підтримує розвиток спорту у місті, зокрема і бокс, що досягнення наших спортсменів не залишаються поза увагою. Нам приємно спостерігати за перемогами Петра. Ми розуміємо, що за цим стоїть кропітка підготовка. Саме тому сьогодні зібралися у такому складі з метою обговорити проблеми і потреби на майбутнє, перспективи.

Потому міський голова вручив Петру Іванову Грамоту відділу з питань фізичної культури та спорту, побажав нових звершень і нових перемог.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.01.2018