Відбулась чергова нарада керівників комунальних підприємств міста

1 лютого у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання керівників комунальних підприємств та служб міста.

На початку наради перший заступник міського голови Григорій Олійник заслухав звернення громадян зі скаргами. Так, зокрема, звернулися мешканці будинків, що знаходиться за трьома різними адресами з однією проблемою: у наслідок того, що почав танути сніг, протікають дахові покриття, завдаючи шкоду не лише житловим приміщенням, а й решті внутрішньобудинкової території верхніх поверхів. Звернення обговорили і надали відповідні доручення: обстежити і відремонтувати покрівлі.

Григорій Олійник дав доручення керівництву управління ЖКГ та Б провести роз’яснювальну роботу з населенням багатоквартирних будинків щодо утримання будівель, де вони мешкають і внутрішньобудинкових комунікацій та прибудинкових територій у належному стані відповідно до чинного законодавства.

Потому Григорій Миколайович перевірив виконання протокольних доручень, даних на минулих засіданнях. Особливе занепокоєння викликала проблема очистки вулиць від снігу: порядок та якість виконання робіт. Перший заступник міського голови наголосив, що роботи проводились неякісно, сніг, що лишався місцями на проїжджій частині, льодянів і спричиняв затори; зупинки автобусного транспорту не були розчищені відповідним чином, а деякі вулиці взагалі не потрапили до графіку розчистки від снігу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

02.02.2018