Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Прийнято три проекти рішення:

- Про внесення змін до додатку № 1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 07.04.2016р. № 82 «Про граничні суми витрат»;

- Про присвоєння звання «Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області»;

- Про виведення прийомної дитини з прийомної сім’ї.

Щодо граничних сум витрат доповідала начальник фінансового управління Людмила Писаренко. Проект рішення упорядковує процедури закупівлі бюджетними установами, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету легкових автомобілів, меблів, комп’ютерного та іншого обладнання і устаткування, враховуючи їх реальну вартість. Зокрема, додаток рішення має наступні граничні суми витрат:

Сума, грн. за одиницю

Легкові автомобілі для керівників органів місцевого самоврядування, бюджетних установ і організацій*

180 000

Мобільний телефон:

придбання

1 200

утримання (на місяць)

1 500

Персональний комп’ютер (системний блок, монітор, клавіатура, маніпулятор "миша", операційна система), ноутбук.

20 500

Комплект меблів для службового кабінету керівника органу місцевого самоврядування, бюджетної установи та організації

6500

Меблі для обладнання робочих місць працівників:

стіл письмовий

800

крісло офісне

800

стілець

300

Шафа для одягу

1 200

шафа для паперів

1 100

сейф

2 000

стіл для комп’ютера

800

Теле- і радіоапаратура, відеотехніка для службових кабінетів

5 000

Начальник управління культури та туризму Тетяна Бассак проінформувала членів виконавчого комітету про рішення експертної ради від 26 грудня 2017 року (протокол засідання №9) про присвоєння звання «Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області» Хуторній Наталії Анатоліївні.

У «Різному» розглядалося питання про дозвіл на переукладення Договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою критого майданчика по вул. Гоголя, 2-б біля кафе «Соло». «Це сучасне, презентабельне, з належним рівнем обслуговування кафе. Багато делегацій там замовляють обіди. Але ставка плати в розмірі 5 тисяч грн для такої площі у центральній частині міста – є замалою. Як мінімум суму потрібно збільшити вдвічі», - прокоментував міський голова Анатолій Лінник. Після обговорень, члени виконавчого комітету рекомендували робочій групі переглянути ставки плати та проконтролювати дотримання режиму тиші (щосереди із 18.00 по 19.00).

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

01.02.2018