Шановні ніжинці та гості міста!

Щиро вітаємо вас з 27-ою річницею Дня Незалежності України!

24 серпня 1991 року - це знаменний день демократії та громадської злагоди нашого народу, який став поворотною віхою в історії України і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашій державі. Нелегкими видались для нашої країни ці роки, довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, практично заново створювати нові правила і стандарти життя.

Але ми переможемо в цій боротьбі своєю силою єдності і силою духу. Жодна надпотужна зброя не здатна поставити на коліна нащадків козацького роду. Висока духовність, безпека життя і здоров’я, чесна праця і достойний її результат, реальний захист тих, хто потребує державної підтримки – ось ті цінності та ідеали, до яких ми маємо прагнути, і які обов’язково здобудемо.

Будуючи державу сьогодні, ми усвідомлюємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями, творимо нашу Україну такою, щоб наші діти могли пишатися нами. Наш патріотизм, непохитна віра, активна життєва позиція, небайдужість і сумлінна й наполеглива повсякденна праця є основою для майбутнього процвітання нашої держави.

Дякуємо усім українцям, небайдужим до долі України – нашим мудрим наставникам та молодому поколінню, яке будує майбутнє. Нехай ваші талант, натхнення, незламний оптимізм та енергія будуть прикладом служіння державі.

Слава Україні! Слава нашим героям!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

24.08.2018