Стежками нашого краю

Триває оздоровча кампанія для дітей міста Ніжина. Цього разу до заходів оздоровлення долучилися діти з активною громадською позицією- члени «Ліги старшокласників» . Двоє її представників беруть участь у «Спортивно-туристичному поході для дітей з активною громадською позицією та дітей учасників АТО по р. Десна «Стежками нашого краю», організованому Чернігівською міською громадською організацією «Федерація веслування на човнах».

Основними завданнями заходу є виховання патріотизму та національної цілісності у молодого покоління нашого краю, популяризація здорового і безпечного способу життя, формування загальнолюдських цінностей,розширення сфери спілкування під час літнього оздоровлення.

Похід стартував з м. Чернігова 18 серпня. Група у кількості 40 осіб з різних районів області на човнах відправилась до с. Ладинка, де продовжить свій відпочинок до 24 серпня.

Наступний оздоровчий табір національно-патріотичного спрямування планується на водній базі КДЮСШ№1 «Я син своєї землі». Ніжинські діти також братимуть у ньому участь.

Відділ у справах сім`ї та молоді

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.08.2017