Щотижневе засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко, військовий комісар Володимир Якущенко, громадськість та ЗМІ. На порядку денному було 6 проектів рішення, 7 проектів рішень подані для розгляду у робочому порядку, а також Різне:

1.Про проведення одноденних навчальних зборів.

2.Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі».

3.Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м.Ніжині на 2018-2025 роки.

4.Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

5.Про розгляд заяви Баргаміна Миколи Миколайовича від 12.10.2018р.

6.Про розгляд заяви Баргаміна Миколи Миколайовича від 22.10.2018р.

7.Про розгляд заяви Щітки Валентини Анатоліївни від 02.11.2018р.

8. Про розгляд заяви Щітки Валентини Анатоліївни від 02.11.2018р.

9.Про створення прийомної сім’ї та влаштування дітей.

10.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

11.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

12.Про затвердження висновку незалежної оцінки цілісного комплексу, орендарем якого є ТОВ «НіжинТеплоМережі».

13.Про фінансування видатків, пов’язаних з придбанням листівок та конвертів.

Різне:

1.Про розгляд листа Чернігівського регіонального відділення асоціації міст України про підтримку законопроекту № 406 щодо стабілізації фінансово-економічного стану комунальних підприємств.

2. Про очищення від снігу вулиць міста, які знаходяться на периферії.

Вже вдруге було розглянуто проект рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі»». Міський голова Анатолій Лінник ознайомив всіх присутніх зі змістом листа до голови НКРЕКП Оксани Кривенко, який був підготовлений за підсумками публічного обговорення робочою групою, проекту постанови НКРЕПК «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2018 рік» щодо перевірки економічного обгрунтування складової тарифу. Основним проблемним питанням стали збитки, яких зазнає ТОВ «НіжинТеплоМережі» внаслідок дії економічно необґрунтованих тарифів на даний момент у розмірі 3-4 млн. грн. на місяць і які потрібно буде компенсовувати з міського бюджету. Анатолій Валерійович також додав що були обговорення і всі аспекти даного питання були враховані. Модернізація теплової мережі це основний шлях вирішення питання.

В «Різному» розгляд листа Чернігівського регіонального відділення асоціації міст України про підтримку законопроекту № 406 щодо стабілізації фінансово-економічного стану комунальних підприємств(постачання електроенергії). Була запропонована пропозиція звернутися з листом до Народного депутата України Олександра Кодоли задля обговорення даного питання на засіданні уряду та знайти шляхи вирішення даного питання.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

20.12.2018