Відбулось пленарне засідання позачергової 47 сесії Ніжинської міської ради

20 грудня відбулася пленарне засідання 47 позачергової сесії Ніжинської міської ради VII скликання під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь 19 депутатів міської ради сьомого скликання, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, керівники структурних підрозділів виконавчих органів, керівники комунальних підприємств міста, та ЗМІ.

На порядок денний було винесено наступні проекти рішень:

1.Про внесення змін до пункту 15 статті 124 Статуту територіальної громади м. Ніжина Чернігівської області. Даний проект розроблений з метою фінансування та реалізації проектів, затверджених міською радою та складається з законодавчого обґрунтування та 4 розділів. Розділ 1. Вносить зміни до пункту 15 статті 124 Статуту територіальної громади м. Ніжина Чернігівської області, затвердженого рішенням Ніжинської міської ради від 30 червня 2016 р. №5-12/2016 «Про затвердження Статуту територіальної громади м. Ніжина Чернігівської області». Розділ 2. Визначає на кого покладено та термін оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Ніжинської міської ради. Розділ 3. Визначає на кого покладено організацію виконання даного рішення. Розділ 4. Визначає на кого покладено контроль за виконанням даного рішення.

2. Про внесення змін до пункту 2 рішення Ніжинської міської ради № 29-43/2018 від 28 вересня 2018 року «Про залучення кредиту НЕФКО». Даний проект розроблений з метою: фінансування та реалізації інвестиційного проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині» (комплексна термомодернізація Ніжинської ЗОШ I-III ст. №10) в рамках програми Енергоефективності НЕФКО; здійснення зовнішнього місцевого запозичення у розмірі 12 400 000,00 грн. (дванадцять мільйонів чотириста тисяч гривень 00 коп.), шляхом залучення кредиту Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) на зазначених умовах. Проект складається з законодавчого обґрунтування та 4 розділів. Розділ 1. Визначає на кого покладено вчинення всіх необхідних правочинів. Розділ 2. Визначає на кого покладено та термін оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Ніжинської міської ради. Розділ 3. Визначає на кого покладено організацію виконання даного рішення. Розділ 4. Визначає на кого покладено контроль за виконанням даного рішення.

Завдяки попередньому обговоренню усіх проектів рішень на погоджувальних профільних депутатських комісіях позачергова сесія міської ради пройшла конструктивно та дієво. Всі рішення прийнято одноголосно.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю.

20.12.2018