Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович привітав директора Ніжинської дитячо-юнацької спортивної футбольної школи Ніжинської міської ради Юрія Тарана та оголосив подяку міського голови за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади міста Ніжина та з нагоди ювілею.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максим Васильович Терещенко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 283 заяви та повідомлення, 44 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 143 адміністративних правопорушення та накладено 55 штрафів на суму 13719 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 51 порушення (6 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 4 – керування без відповідних документів; 6 – керування транспортними засобами не маючи на це права; 3 – знехтували умовами технічного контролю; 4 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 18 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (45 випадків) та паління тютюнових виробів (16 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 4 факти вчинення насильства в сім'ї.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олександр Костирко доповів про стан епідеміологічної ситуації по місті за минулий тиждень. Олександр Михайлович наголосив, усім присутнім переглянути календар профілактичних щеплень задля запобігання поширенню різних інфекційних захворювань.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 23 липня по 29 липня можна ознайомитися за посиланням:http://nizhynrada.gov.ua/announcement/279/zahodi-z-23-po-29-lipnya-2018-roku-.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.07.2018