Спортивний Ніжин – здорова нація! Вечір боксу.

21 липня у спортивному комплексі “Зірка” ніжинці та гості міста відвідали вечір боксу під гаслом “Спортивний Ніжин – здорова нація”, який відбувся за підтримки міського голови Анатолія Лінника, депутата Верховної Ради України Олександра Кодоли та організації федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини, відділу фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради.

У заході взяли участь: міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, депутати міської ради Олександр Шалай, Ігор Шалай, Володимир Мамедов, Максим Білоусенко, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, начальник відділу фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради Павло Глушко, директор комунального закладу «Міського центру «Фізичного здоровья» «Спорт для всіх»» Сергій Півень, представники федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини, громадськість міста та ЗМІ.

До вітального слова запросили міського голову Анатолія Валерійовича, який зазначив: “Сьогодні дійсно свято спорту, свято боксу. Ніжин – це місто, в якому є дуже славні боксерські традиції, а досягнення наших спортсменів завжди високі. Хочу побажати всім присутнім гарного вечора, ефективного, високотехнічного боксу, а нашому українському боксеру Олександру Усику – перемоги! Щиро вірю, що перемога буде за нами не тільки на боксерському рингу, а й в усіх поєдинках, в яких приймають участь українці. Слава нашим спортсменам! Слава Україні!”.

Народний депутат України Олександр Михайлович долучився до привітань та зазначив, що надійшли кошти з Державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а саме на придбання вуличного боксерського рингу для міста Ніжина. Також ніжинських спортсменів та ініціаторів заходу відзначили Подяками.

Ніжинський боксер Петро Іванов разом з вболівальниками записали відеозвернення до Олександра Усика: «Усик - це боксер від Бога! Нам потрібна перемога! Ніжин і вся Україна з тобою!!!». Перед початком прямої трансляції бою “Усик - Гассієв” пройшла конкурсно-розважальна програма за участі танцювальних колективів міста, виступи яких чергувалися із конкурсами на боксерську тематику. Переможців конкурсів чекали приємні призи та подарунки.

Рівняння на прапор.

Вітаємо Олександра Усика з перемогою!!!

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

22.07.2018