Щотижнева оперативна нарада при міському голові

25 червня у малій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінник.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови. Також обговорені звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації, за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 293 заяви та повідомлення, 28 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 105 адміністративних правопорушень та накладено 47 штрафів на суму 13039 гривню. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 50 порушень (5 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 7 – керування без відповідних документів; 2 – керування транспортними засобами, не маючи на це права; 3 – знехтували умовами технічного контролю; 5 - керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 13 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (26 випадків) та паління тютюнових виробів (9 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 3 факти вчинення насильства в сім'ї.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч повідомила, що на обліку перебуває 19442 домогосподарства. 1405 домогосподарств звернулись з новими заявами. 37.7% заявників повторно звернулись для призначення субсидій на літній період. 779 домогосподарств звернулись з заяви про припинення надання субсидій взагалі, а 220 заявників звернулись з заявами про тимчасове припинення до початку опалювального періоду. Продовжується робота по монетизації субсидій (287 домогосподарств уже звернулись).

Головний лікар Комунального закладу «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко поінформувала, що 30343 чоловіки вже уклали декларацію про співпрацю з лікарем. Також зазначила що 4 липня планується відкриття нового пункту сімейної медицини на базі ЗОШ № 14, за адресою: вул.Шекерогринівська, 52-а.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 25 червня по 01 липня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/271/zahodi-z-25-chervnya-po-01-lipnya-2018-roku.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.06.2018