Випускний бал

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

Кожного року свято випускного вечора в Ніжині було особливим не тільки для самих випускників, а й для всіх його жителів. Не став винятком і 2018 рік. Цього року атестати вручили 358 одинадцятикласникам - 25 з них нагороджені золотими та срібними медалями. Ніжинський міський ліцей має 17 медалістів, а саме: Алєксєєнко Катерина, Єрьоміна Вікторія, Капленко Олександр, Кухновець Кирил, Макідон Євген, Манацкова Катерина, Мішура Світлана, Мухін Владислав, Онокало Марія, Парфьонов Глєб, Потьомкіна Олена, Синяк Аліна, Стрілець Ангеліна, Супруненко Владислав, Томек Ярослав, Харицький Нікіта, Шейко Валерія; ЗОШ №1 - 2 медалісти: Луценко Олександр, Хвост Дар’я; ЗОШ №9 – 1 медаліст: Кутик Дарина; ЗОШ №15 – 2 медалісти: Забіяка Ірина, Шаталова Вероніка; ЗОШ №17 – 3 медалісти: Божок Анастасія, Ковалевська Валерія, Шарков Ярослав.

Міський голова Анатолій Лінник розділив радість свята із випускниками Ніжинського міського ліцею та побажав вчорашнім школярам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, сміливості у досягненні своєї мети та завжди повертатись у рідне місто, а ще подарував медалістам книги про Ніжин. Із вітальними словами також звернулись почесні гості: Народний Депутат України Олександр Кодола, Народний Депутат України Дмитро Лінько та Засновник благодійного фонду «Стрічка надії» Олексій Кошовець, які вручили медалістам приємні подарунки.

Святкову атмосферу підтримали своїми яскравими виступами творчі дитячі колективи міста. Прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу.

За традицією випускний бал завершиться зустріччю світанку нового дня, з якого почнеться те майбутнє, про яке випускники мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них, майбутнє, яке вони тримають у своїх руках.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.06.2018