Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На початку наради Григорій Миколайович привітав присутніх у залі Інну Музиченеко, начальника відділу економіки Тетяну Гавриш із званням «Жінка року 2018», яке отримали пані на церемонії нагородження, що відбулась 25 березня.

Потім було традиційно заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Іванівна прозвітувала, що протягом тижня надійшло 236 заяв, за якими було відкрито 21 кримінальне провадження. По лінії адміністративної практики складено 130 адміністративних матеріалів, у 70 випадках було винесено попередження, у 42 накладено адміністративні штрафи. 18 адміністративних протоколів передано до інших органів. По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 36 порушень ПДР: 1 особа керувала автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння, 3 водії керували автотранспортом без відповідних документів, 9 протоколів складено на водіїв великотонажного транспорту за ігнорування обмежувальних дорожніх знаків Минулого тижня зафіксовано 5 випадків вчинення насильства у сім'ї, одну особу притягнуто до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Що стосується тяжкого злочину, скоєного 20 березня цього року – смерть дитини двох років у селі Мильники – то слід зазначити, що винний у скоєнні злочину співмешканець матері дитини, був затриманий того ж дня і знаходиться під вартою у ІТТ Ніжинського відділу поліції. Слідчі готують матеріали для обрання для обвинувачуваного найбільш суворого заходу покарання – тримання під вартою.

За інформацією відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян, за минулий тиждень до виконавчого комітету надходили звернення громадян, які стосувалися надання матеріальної допомоги, призначення субсидій, погодження меж земельних ділянок, підтоплення, неприбирання тротуарів від снігу.

Потім Григорій Олійник проконтролював виконання структурними підрозділами запланованих на минулий тиждень заходів та вивчив труднощі роботи кожного підрозділу.

Наприкінці наради секретар міської ради активізував увагу присутніх, що наступна сесія міської ради відбудеться 11 квітня. До цього часу постійні комісії міської ради працюватимуть за наступним графіком:

27.03.2018 об 11:00 засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

27.03.2018 ор 15:00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

28.03.2018 о 10:00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

28.03.2018 о 14:00 - засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

23.03.2018 о 14:00 - засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.03.2018