Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Музиченко у своїй доповіді зазначила: «За минулий тиждень до міського відділу поліції надійшло 224 заяви, з них 36 внесено до ЄДР. В аналогічний період минулого року було 177 заяв. Було складено 92 адміністративні протоколи, що в чотири рази більше чим в минулому році. По лінії ДАІ складено 29 протоколів, з них 8 по руху великотоннажних транспортних засобів».

Також на нараді міський голова Анатолій Лінник підняв питання щодо надання належних медичних послуг у міській поліклініці, зокрема обслуговування у реєстратурі та поінформованості населення у зміні місць прийому лікарів вузької спеціалізації та адрес прийому сімейних лікарів. Окрім цього Анатолій Валерійович актуалізував увагу на запланованій 24-го травня черговій двадцять п’ятій сесії міської ради, відповідальному ставленні суб’єктів подання проектів рішень до підготовки документів, подякував управлінню культури та управлінню освіти за проведені заходи «Ніжинська музейна ніч» та Євровулиця до Дня Європи.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

22.05.2017