Засідання постійної комісії міської ради з питань законності та правопорядку

19-го травня відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. Голова комісії Олег Вікторович Щербак подав до розгляду проекти рішень, які заплановано включити в порядок денний чергової двадцять п’ятої сесії міської ради, зокрема :

1. Про внесення змін до рішення 53 сесії міської ради 6 скликання від 14 березня 2014 р. №19-53/2014 «Про створення територіальних формувань цивільного захисту».

2. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкцій, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету міста Ніжина та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, а також кредитів, наданих під державні гарантії.

3. Про внесення змін до рішення міської ради 7 скликання від 26 грудня 2016 року №9-19/2016 «Про міський бюджет м. Ніжина на 2017 рік»

4. Про внесення змін та затвердження Положення про фінансове управління Ніжинської міської ради Чернігівської області в новій редакції.

5. Про погодження інвестиційної програми по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» на 2017 рік.

6. Про затвердження схем розміщення платних місць для паркування транспортних засобів на вулично-шляховій мережі міста Ніжина.

7. Про утворення погоджувальної комісії для розгляду пропозицій громадськості щодо містобудівної документації: «План зонування території (зонінг) м. Ніжин Чернігівської області.

8. Про внесення змін до додатку №31 до рішення міської ради 7 скликання від 26 грудня 2016 року №9-19/2016 «Про бюджетні Програми місцевого значення».

9. Про надання дозволу на списання з балансу комунального лікувально-профілактичного закладу «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» медичного обладнання.

10. Про затвердження бренду міста Ніжина.

По проекту рішення «Про погодження інвестиційної програми по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» на 2017 рік» депутати вирішили підтримати рекомендацію профільної комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища та погодити інвестиційну програму після приїзду та подальшого обговорення її із обласним керівництвом ТОВ «НіжинТеплоМережі»/

Під час обговорення медичної сфери Олег Вікторович запропонував профільному заступнику міського голови Сергію Петровичу Дзюбі розглянути можливість створення у місті муніципальної аптеки та до 1-го вересня надати членам комісії економічні обґрунтування щодо такої можливості.

У Різному розглядався лист гр. Прохи М. П., керівника Автогаражного кооперативу, щодо надання послуг з вивезення та захоронення побутових відходів КП «ВУКГ».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

22.05.2017