Щотижнева оперативна нарада

13 серпня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась розширена оперативна нарада при міському голові. Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:

1. Про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території міста протягом минулого тижня (начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Музиченко І.І.).

2. Про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів виконавчого комітету міської ради (начальник відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян Остапенко С.В., начальник сектора з питань прийому громадян і звернень відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян Назаріна І.В.).

3. Про стан розгляду звернень, що надійшли до відділу адміністративно-дозвільних процедур (ЦНАП) (в.о.начальника відділу адміністративно-дозвільних процедур Степанова Ю.М.).

4. Про стан виконання доручень попередніх нарад.

5. Інформація керівників відділів та управлінь Ніжинської міської ради про виконання ключових завдань на минулому тижні та основні й проблемні питання, вирішення яких заплановано на поточний місяць.

6. Різне.

7. Підведення підсумків наради.

Традиційно було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень (з 04.08.2018 р. по 10.08.2018 р.). Відповідно до наданої інформації, за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 246 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події (у 2017 році ця цифра складала 294 правопорушення), з яких до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесено 25 кримінальних проваджень (у 2017 році – 47).

Виявлено 124 адміністративних правопорушення та накладено 59 штрафів на суму 14824 гривні. Добровільно сплачено штрафів: 4 постанови на суму 850 гривень.

По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 52 порушення (5 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 4 – керування без відповідних документів; 1 – керування транспортними засобами не маючи на це права; 7 – порушення правил зупинки, стоянки; 5 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 24 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (35 випадків) та паління тютюнових виробів (13 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 5 факти вчинення насильства в сім'ї.

Керівники управлінь та відділів під час наради доповіли про стан виконання доручень попередніх нарад про: оформлення земельних ділянок учасникам АТО; пам’ятник борцям за Незалежність; оформлення земельної ділянок археологічної зони; співпрацю ЕСКО та НЕФКО; прибирання територій суб’єктами господарювання; наявність урн для сміття біля об’єктів торгівлі; підготовку проекта рішення по внесенню змін до Правил благоустрою; подання звіту фінансовому управлінню про виконання Програми фінансової підтримки комунальних підприємств; приведення до належного стану каменю козацтву; надання довідки за результатами проведення службового розслідування по невчасному наданню медичної допомоги постраждалому; організацію комісійної перевірку наявності дозволів на розміщення реклами.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський доповів, що управлінням закуплено шкільні меблі, а саме 830 парт для перших класів за рахунок співфінансування з державного і місцевого бюджетів.

В.о. начальника відділу у справах сім’ї та молоді Катерина Шекера у своєму звіті за тиждень зазначила, що 10 серпня відправлено групу дітей з числа соціальних категорій, у кількості 15 чоловік до оздоровчого табору "Електронік", виконавчим комітетом підтримано рішення щодо виплати степендії обдарованій учнівській молоді на друге півріччя, також проводиться роботу по оформленню чотирьох путівок до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ім. Ю Гагаріна (м.Скадовськ, Херсонська обл.).

По закінченню наради Анатолій Валерійович наголосив, що особисто перевірить стан готовності навчальних закладів до нового навчального року.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 13 серпня по 19 серпня можна ознайомитися за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/287/zahodi-z-13-po-19-serpnya-2018-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

13.08.2018