Привітали будівельників

У другу неділю серпня працівники будівництва відзначають своє професійне свято – День будівельника. Будівельників вважають представниками однієї з найбільш мирних, творчих професій у світі.

З нагоди свята 10 серпня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий привітали працівників будівельної галузі з професійним святом та побажали невичерпної енергії, міцного здоров’я, сил та наснаги для розбудови Ніжина та достатку від улюбленої професії.

У вітальній промові Анатолій Валерійович також відзначив важливість професії і значимість професійних кадрів для розвитку не тільки Ніжина, але і в цілому країни.

Очільник міста відзначив Почесною Грамотою та Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради будівельників за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток будівельної галузі та з нагоди відзначення професійного свята та оголосив подяки працівникам будівельної сфери. Також було вручено Почесні Грамоти від Народного депутата України Олександра Кодоли начальнику КП «СЕЗ» Борисенко М.Д., начальнику КП «Керуюча компанія «Південна»» Шаповалову Д.О. та начальнику відділу будівництва та реформування Дорошенку Є.В.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.08.2018