Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

09 серпня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством. Також на нараді був присутній секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб.

На початку засідання Григорій Олійник зазначив, що станом на 15.08.2018 р. усі комунальні підприємства міста повинні на 70% бути підготовлені до опалювального сезону 2018-2019 р.р..

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. (підприємства готові на 50-60%) та отримали відповідні доручення для подальшої роботи. Під час засідання порушувалися питання роботи комунальних служб, акцентувалася увага на подальших планах.

Григорій Миколайович наголосив, що потрібно долучити всі комунальні підприємства і відкоригувати правила благоустрою: включити такі вимоги і правила, яких потрібно дотримуватись, щоб управляти процесами збереження електромереж і т. д. та в подальшому не допускати порушень.

Дискусійно обговорили питання щодо відновлення роботи ліфтів, а також заслухали інформацію про припинення виконання робіт “Чернігівгазу” по ПТО (проведенню технічного обслуговування) внутрішньобудинкових систем газопостачання та плановому випробуванню на герметичність внутрішньобудинкових газопроводів з 01.08.18 р. Керівникам надані відповідні протокольні доручення для вирішення зазначених проблемних питань.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.08.2018