Зустріч керівництва ТОВ Швейної фабрики «ВіД» з громадою

9 серпня в малій залі виконавчого комітету відбулася зустріч керівництва ТОВ Швейної фабрики «ВіД» з громадою. Також взяли участь міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та депутат обласної ради Наталія Копиця.

Швейна фабрика «ВіД» відоме підприємство - лідер у галузі легкої промисловості. У 2013 році керівництво компанії відродило колишню швейну фабрику у м. Херсоні, та протягом наступних 4-х років відкрило філії з новим, сучасним обладнанням, ще в п’яти містах України.

Компанія «ВіД» зацікавилась приміщенням колишньої швейної фабрики у місті Ніжині, яка планує залучити до роботи 50 швачок та 20 закрійниць.

Під час зустрічі громадяни, які прийшли мали можливість поспілкуватися з адміністрацією компанії щодо умов та оплати праці, розподілу обов’язків між працівниками, режиму роботи, страхування тощо.

Анатолій Валерійович запевнив присутніх, що у разі відкриття філіалу швейної фабрики у місті із залученням до роботи ніжинців, то міська влада буде обов’язково підтримувати дане підприємство.

По закінченню зустрічі всі охочі, які зацікавлені у працевлаштуванні заповнили анкети.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.08.2018