Шановні ніжинці, вітаємо вас з Днем Державного Прапора!

День Державного Прапора не просто святковий день, а це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України.

Синьо-жовтий стяг майорить зараз над нашими позиціями на сході, синьо-жовті стрічки та шеврони стали символом мужності українських військовослужбовців, добровольців, волонтерів. Там, на передовій, прапор – це не просто символ, це священний оберіг, знак нашої єдності та нашої перемоги.

Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну цінність.

Державний прапор України втілює в собі давню і величну історію державотворення, прагнення українського народу жити вільно в мирі та добробуті. Тернистим був шлях боротьби за право створити самостійну країну. І головна заслуга у цьому належить українському народові – всім і кожному.

Бажаємо вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання нашої держави та народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за Батьківщину, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

23.08.2018