Перший спортивний майданчик у місті, який будується з нуля

20 квітня міський голова Анатолій Лінник із заступником Сергієм Дзюбою, депутатами міської ради Володимиром Ковалем, Юрієм Хоменком, Ігорем Шалаєм начальником відділу з питань фізичної культури та спорту Павлом Глушком, директором комунального закладу "Спорт для всіх" сергієм Півнем відвідали місце будівництва спортивного майданчика за адресою: вул. Березанська, 8 –Г.

За словами депутата, заступника директора з питань утримання спортивних споруд КЗ "Спорт для всіх" Володимира Коваля, планується двокомпонентний спортивний майданчик, розміром 36 метрів на 18 метрів: перша, огороджена, частина відведена під комплексне футбольне, волейбольне, баскетбольне поле; друга частина – під спортивні тренажери. У зимовий час майданчик буде заливатись під ковзанку. Спортивний комплекс матиме соціальне спрямування, тому вхід буде безкоштовний. Наразі роботи тривають. Частина, відведена під комплексне футбольне поле, вже огороджена, встановлено ворота, завезено на майданчик пісок.

Кошти на будівництво було виділено міською радою. На сьогодні, це перший спортивний комплекс у Ніжині, що будується з нуля.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

20.04.2017