Особистий прийом громадян

Сьогодні, 26 жовтня, відбувся особистий прийом громадян міського голови Анатолія Лінника на якому також були присутні начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник відділу роботи з самоорганізації населення Наталія Бойко, начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Юрій Кононець та головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ірина Дяконенко. На прийомі було 10 заявників.

Ніжинці зверталися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства – створення ОСББ; оформлення земельної ділянки; відновлення автобусного маршруту №4 та стосовно соціального захисту населення, а саме не призначення субсидії.

Надано доручення відділу з благоустрою проінспектувати вул.Носівський шлях(місця для встановлення сміттєвих баків, світлофор на залізничному переїзді, питання щодо безпритульних тварин), а також питання щодо відновлення автобусного маршруту №4.

Також надійшли заяви від мешканців району Магерок стосовно закриття проходу до будинку адміністрацією інкубаторної станції по вул.Графська. В ході обговорення було вирішено організувати виїзну комісію за участі представників інкубаторної станції та Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби, щоб детально вивчити дане питання та знайти компроміс.

Міський голова, вислухав мешканців, керівники відповідних служб надали роз'яснення щодо вирішення питань. Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.10.2018