Відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

24 жовтня відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету, ЗМІ.

На порядку денному розглядалися наступні проекти рішень:

1. Про внесення змін до додатку 41 «Міська цільова програма «Розвитку комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» на 2018 рік», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради №5-34/2017 від 21 грудня 2017р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

2. Про затвердження Положення про Ніжинський міський фонд охорони навколишнього природного середовища.

3. Про надання згоди на добровільне приєднання Кунашівської сільської територіальної громади Ніжинського району до Ніжинської міської територіальної громади.

4. Про надання дозволу на списання з балансу комунального лікувально-профілактичного закладу Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» медичного обладнання.

5. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

6. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

7. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

Секретар міської ради Валерій Салогуб розповів про процедуру приєднання сільської територіальної громади до міської територіальної громади. Комісія підтримала даний проект рішення та запропонувала запросити на засідання сесії представників Кунашівської сільської територіальної громади Ніжинського району.

Також розглянули та прийняли до відома листи-звернення:

1. Щодо надання дозволу КП “ВУКГ” на придбання підмітального навісного обладнання на зекономлені статутні кошти.

2. Щодо зруйнованої і відсутньої під’їзної дороги по вул. Прилуцька, прилеглій до полігону ТПВ.

3. Про виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у постійне користування КП “ВУКГ” під 5-ма нежитловими будівлями «сміттєприймальний пункт».

Всі проекти рішень було детально розглянуто та підтримано комісією.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

24.10.2018